Aurinkovoimapaketit

Aurinkovoimapaketit on aika hankala “sarka” ja monet tarjoaa perin yksinkertaisia ja samalla erittäinkin riisuttuja systeemeitä saadakseen hinnan näyttämään edulliselta.
Kun sitten aletaan kasata systeemiä, niin siinä vaiheessa sitten ostaja joutuu päättämään että ostaako vain tuon peruspaketin, vai ostaako lisähintaan esim. lähes pakolliset turvakytkimet, johdonsuojakatkaisijat sekä ukkosta vasten ylijännitesuojat sekä paneelijohtoihin, sekä verkkojohtoihin. Usein puuttuu akustot ja invertterit ei kykene lataamaan akustoja tai ohjaamaan agregaattia jne. jne.
Näin ollen ostajan pitäisikin ensin miettiä mitä oikeesti haluaa laitteistolta ja mikä on kulutus ja tarvitaanko esim. yöaikaan myös virtaa, jolloin akuston tarve nousee esiin ja se on muutoinkin ensiarvoisen tärkeä näillä siirtohinnoilla suomessa.
Meidän tapa on se että kartoitamme asiakkaan tarpeen ja myymme järkevän yhdistelmän ja siihen sopivan akuston jolloin ( huolimatta kalliimmista alkukustannuksista) takaisinmaksuaika lyhenee huomattavasti, koska näin pystytään käyttämään kaikki itse tuotettu sähkö. Tekisikin mieli sanoa että ilman akustoa olevat järjestelmät on vanhanaikasta tekniikkaa.
Emme siis tee paketteja X-hintaan, vaan kaikki osat veloitetaan menekin mukaisesti, näin hintamme on aina läpinäkyvää. Myös asennustyö tehdään tuntihinnoiteltuna koska se on erilaisissa rakennuksissa hyvin erilaista. Toisessa paneeleiden johdot saa helposti kuljetettua esim. vintin kautta ja toisessa pitää tehdä paljon enemmän asennustunteja, joten urakan teko on vaikeaa.
Ja kun se hinnoitellaan tuntityönä, voit mainiosti asentaa paneelit katolle itsekin (paneelien johdoissa on aina valmiina pikaliittimet jotka ei edes sovi väärinpäin) ja teettää vain sähkökytkennät ammattilaisella.
Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi. Alle 5000 saa jo hyvän ( tulevaisuudessa akuston hallintaan pystyvän) laitteiston jos ei akustoa heti asenneta, silti akusto kannattaa ehdottomasti pidemmässä juoksussa, joten kannattaakin valita kunnollinen invertteri joka pystyy lataamaan ja purkamaan akustoa, kuten meidän maahantuoma Phocos PSW-5kW Any Grid pystyy.

Cart
Your cart is currently empty.